Om os

webpage4u.dk er en lille virksomhed der befinder sig i Storkøbenhavn. Virksomheden ejes og drives af Anders Vejgaard og har ingen fuldtidsansatte. Løsninger som kun kommer jer som kunder til gode. Alle udgifter bliver holdt langt nede for at kunne levere en hel løsning til billige penge.


Jeg har tilbage i 2007 startet med at satse på E-sport hvor jeg arbejde på salg af hjemmesider til hold og organisationer, vi solgte også spil hardware til spiller.


Den 1. Januar 2012 skiftet v-shop.org navn ud med webpage4u.dk for at satse på hjemmeside produktion til mindre virksomheder, foreninger og private. Jeg har lagt min energi i lave noget hvor det er en let løsning for jer som kunder. Så i let selv kan rette og skrive nyheder ind jeres egen hjemmeside. Jeg kan både hoste og klare opsætning af jeres mail.


Jeg bruger Joomla i mine opsætninger da det gider en god og fuld løsning til jer som kunder. Joomla er er et Open Source Content Management System. Hvor i som kunder for det billigt det nemlig kun den løn som jeg skal bruge på de timer at sætte det op man betaler for og ikke for et stykke software som kan koste mange penge at udvikle.

Vigtig Info

Om Os

Kontakt

Ny hjemmeside?

Jeg leverer hjemmesideløsninger til kunder som søger en billig løsning men en hel løsning.

Kontakt mig nu!